Over ons bedrijf

Over ons bedrijf

Tegelhandel in Purmerend en omgeving Amsterdam

Nieuwe tegels in Purmerend of Amsterdam en omgeving nodig? Voor de vloer in uw woonkamer in combinatie met vloerverwarming? Of bent u op zoek naar tegels in de badkamer, toilet, woonkamer, keuken of op het terras? Alles op het gebied van vloer- en wandtegels vindt u bij Tegelhandel Purmerend. U vindt bij ons een collectie fraaie tegels van vooraanstaande merkenVan zwart tot wit, van mat tot glans en van modern tot klassiek. Kom langs in onze twee verdiepingen tellende showroom en laat u inspireren door de vele mogelijkhedenWilt u in contact komen met tegelhandel Purmerend? Klik dan hier.

Service

Wij kunnen voor u alles van A tot Z verzorgen. Van het afbreken van de bestaande vloer c.q. badkamer en of toilet tot het opnieuw opbouwen. Tevens kunnen wij voor u de vloerverwarming zowel in de bestaande tegelvloer infrezen. Of misschien is het nodig de bestaande dekvloer te verwijderen te isoleren en dan de vloerverwarming te beugelen. Dan hier overheen weer een nieuwe dekvloer aanbrengen. Dus het is allemaal te realiseren. Laat u volledig inlichten bij ons in de showroom en laat vrijblijvend een offerte maken onder het genot van een kopje koffie of thee.

- Vloerverwarming  logo-jk-vloerverwarming

- Rijke keuze aan tegels

- Wand & vloertegels

- Ceramische terras tegels

- Mozaïk

- Badmeubels

- Amsterdam en omgeving

De Showroom

In onze Showroom zijn al onze producten overzichtelijk uitgestald. U vindt hier allerlei soorten vloertegels, wandtegels, natuursteen en mozaïek. Dan kunt u verder bij ons terecht voor diverse soorten vloerverwarming. Uiteraard verzorgen wij ook de plaatsing van de tegels, maar als u wilt mag u het uiteraard ook zelf doen. Dus legio mogelijkheden! Wilt u in contact komen met ons? Klik dan hier.

Onze openingstijden?

Klik hier voor onze Openingstijden

 


 

Dit is de bovenverdieping van onze Showroom.
Wij werken samen met JK-vloerverwarmingen.
Een foto van onze Showroom